P.S.: Обичам те...

Не съм убедена, че любовта трябва да се празнува само един единствен ден в годината. Тя трябва да се отбелязва ежедневно, по най- малкия повод и с всевъзможни средства. Ето защо няма да ви показваме как да направите десет вида гирлянди със сърца, които да закачате само за един ден в годината, нито ще апликираме колажи с херувимчета и простреляни сърца... Днешното уроче е за нещо практично и емоционално, нещо за ежедневието и за всеки:) Книгоразделител под формата на сърце - за отбелязване на страниците в книга или в тефтера със задачите за деня.  


Трябват ви...
парче филц в любим цвят
ножица
конци за шиене
игла
формичка сърце и креда (не са задължителни)
подходяща "любовна" песен (например "Бански на лалета" или "Ти си моето момиче"), за още творческо вдъхновение

Първо изрязах две средно големи сърчица. Ако много се притеснявате, че няма да станат съвсем равни, използвайте готов шаблон или формичка за сладки.

Заших долния край на сърцето (а може и в горния, според това върху коя част от страницата ще се отбелязва). Не се притеснявайте, че бодовете не са съвсем равни, няма да участваме в конкурс за шев и кройка, нали така :))

И... готови!

Бърз и лесен книгоразделител, който ще напомня на читателя, че едно сърце не спира да бие за него :)) 

Коментари

Donika каза…
Вие пак творие, и пак двамта, и пак с мама:-)Много хубава работа се свършили отново и мека и лека както се казва. Браво !
Veselina каза…
Чудесен книгоразделител! Децата ще бъдат въодушевени да го изработят, а този, за когото е предназначен - очарован като го получи!
Rali каза…
Ех, че яка идея!!! Веднага ще си направя! Мерси Вели!

Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Двете елши!
Green-Eyed Girl каза…
Голямо "Благодаря"! Радвам се, че съм помогнала с идея :))
Ivaalex каза…
Прекрасна и мила идея, така ще има обич хем за книгата, хем за читателя.Поздрави.
Miss Emerald каза…
Вели, абсолютно съм съгласна с вас, че любовта не се празнува и показва само в един ден от годината, а вие сте открили един оригинален, мил и прекрасен начин това да се случва всеки ден! Благодаря ви!

Популярни публикации