Колко е важно да бъдеш вежлив


Да, знам, доброто възпитание и спазването на етикета, не са сред най- големите приоритети на повечето съвременни родители. Все тежкият живот и безпаричието са ни оправданието. За всичко. Говорим за промяна, искаме промяна, но ако може някой да дойде отнякъде и да ни я донесе. Промяната обаче трябва да започне от нас и от децата ни. Не просто да се бием в гърдите, че сме европейци („европейци сме ний, ама все не до там”, нали?), а да започнем да мислим и да се държим като такива. Европа не е само пътуване без граници и пари от фондове за усвояване.
Лично аз се радвам, когато срещна родители, които се стараят да отгледат и възпитат личности. Ето едно място, където от средата на ноември ще ви помагат да разгърнете потенциала на детето си. Ще го научат на европейско възпитание и стил. При това неусетно  - чрез игри, книги, музика, театър, разговори и уникални педагогически методи. Не с викове, закани с пръст и наказания. Специалисти, които обичат децата и уважават тяхното въображение, достойнство и семейна среда.

Как?
 В две възрастови групи (6 - 9 години и 10 - 14 години), два пъти седмично: понеделник и сряда, 16.30 – 18.00 ч. (малка група) и вторник и четвъртък, 17.00 – 18.30 ч. (голяма група(

Малки групи от по 6 – 8 деца. Обученията се водят на български, на английски или и на двата езика.
Къде?
Просторен апартамент с място за игри, кухня и санитарни помещения в кв. Витоша, ул. Проф.Георги Златарски, 19 А, ет 5, ап.5 (с места за паркиране и хубаво кафене наблизо). Телефон за информация: 0888 537 007.
НАЧАЛО НА ЗАНИМАНИЯТА: 21 ноември 2011 година
Възможност за заплащане при всяко идване или с месечна карта и намаление.

Заинтригувах ли ви? Повече информация ще намерите ето ТУК.

Коментари

BEARKIS каза…
Приветствам тази интригуваща идея!Много бих искала да стане реалност извън София,ще следя във времето,ако ме информираш...!
Е, Вели, Наско ....вече сте видели, че имате наградка при мен, благодаря за комментарчето! Но аз искам да си кажа, че това местенце е едно от любимито ми, пълно с красота, идеи и вълшебства и толкома ценно, защото си е "нашенско". Винаги от тук да черпим вдъхновение и да се радваме на страхотни идеи и творения!
Поздрави и прегръдки!

Популярни публикации