Първоюнска покана от "Двама с мама" и Асоциация "Българска книга"


Готови ли сте с плановете си за 1 юни? Ако все още се чудите, ето една цветна покана от мен и Асоциация "Българска книга" за прекрасен старт на празничния Международен ден на детето.
На 1 юни, в рамките на Софийски международен литературен фестивал в НДК, ще творим обложки за любимите си книги! В обкръжението на вълшебните илюстрации на Любен Зидаров, които от утре се подреждат в уникална изложба в Мраморното фоайе на Двореца.


Страхотните Jolly са се погрижили за необходимите материали за рисуване, а на вас остава само да се свържете с организаторите на filipova@abk.bg и да потвърдите присъствие (до изчерпване на свободните места). 

Очаквамe ви :)


Разтършувайте се из старата семейна библиотека и открийте детските си книжки – ще видите, че голяма част от илюстрациите, които помните, са дело на художникът Любен Зидаров. Любимецът на няколко поколения деца продължава да вълнува и до днес. От 28 май до 2 юни изложба в НДК ще покаже едни от най-емблематичните корици, дело на големият български илюстратор. Не пропускайте да се потопите във вълшебството на четката му! Коментари

Популярни публикации