Конкурс за малки и големи сръчковци



Спомняте ли си рожденденската песничка, в която се пееше "тра-ла-ла... на рожден ден ела, ще ядем вкусна торта с крем"? Е... Следващият месец "Двама с мама" става на цяла една годинка! Неусетно, но факт! От сърце благодарим на всички, които бяхте с нас през тези първи месеци от съществуването на блога. Всички вие, които коментирахте, споделяхте и честичко ни гостувахте :) 
Торта ще има, то е ясно :) Но за да е пълен празникът, решихме да спретнем и една игра за вас,  креативни родители и деца. Темата е "Празник", а наградата е... ето тази:



Разполагате с един месец, за да участвате с колкото проекта искате, без ограничение на материалите, които ще използвате. Условието е единствено творбата да отговаря на темата и да е изработена от дете и родител (мама, баба, тате или дядо).
Очакваме снимките на празничните ви творби, прикачени като линк (от личен блог, фейсбук или друг обществено споделен албум) под публикацията най- отдолу. Моля да добавяте всеки нов проект като отделен линк.

Успех и нека вдъхновението бъде с вас!




Коментари

Unknown каза…
Вели и Наско,страхотния тандем,който много обичам да наблюдавам,какво да ви пожелая...Много здраве ,най-вече и желание за още съвместни изяви и изненади!За предизвикателството,което отправяте, мога само да съжалявам,че не ми се намира малък участник "под ръка",но това не ми пречи да ви се радвам,на вас и на всички участници!От мен успех и творческо вдъхновение :)))
traiana каза…
Страхотно предизивикателство! Непременно ще се включим!
Miss Emerald каза…
Супер! Явно ще запрятаме ръкави и ще майсторим заедно с децата! Малката няма да ми е кой знае от каква помощ, освен, ако не става дума за рисуване по стените! Мнооооого е добра, хи-хи!
Ех, Вели и Наско, кога измина една година, не знам! Неусетно, неусетно се изтърколи, но пък на мен ми бе много хубаво през нея, защото се наслаждавах на вашето творчество, на полезните идеи и атмосферата, която създавахте! Пожелавам ви от все сърце и занапред да го правите!
P.S. Иве, мога да услужа с 1 брой помощник, ако искаш!
Поли каза…
Ей, рождениците, много сте ми любими да знаете :-) Бъдете живи и здрави, вие продължавайте да ни усмихвате и вдъхновявате а ние ще продължаваме да растем с вас. Желаем ви палаво лято и очаквайте нашето включване!
Green-Eyed Girl каза…
Приятели, благодаря за милите думи :) Иве, Тони, Поли, благодаря ви, че сте с нас още от самото начало! Благодаря за всеки ред внимание и милите думи. Ще се радваме да видим празничните ви творби!
Траяна, радвам се, че се открихме :) Сигурна съм, че творческият ви екип ще ни изненада изключително приятно!
И тук е мястото да спомена, че ще има още една, допълнителна награда, за творческият екип, участвал с най- много проекти ;)
Ех,че хубава идея...Аз чак сега я видях и..май доста сме позакъснели с Александър..
Ще опитаме да се включим ако успеем в оставащите 4 дни :) (така става, когато мама е все заета с нейните си неща и не й стига време да прегледа любимите си блогове..)
Много ви харесвам тандема..- толкова позитивни, толкова идеийни и толкова ..истински..Продължавайте все така да ни радвате!

Популярни публикации